Rólunk

 

Cégünk megalapításakor egyaránt gondoltunk az új vállalkozást indítókra és azokra, akik már évek óta vezetik cégüket. Számukra kívánunk segítséget nyújtani kiadványunk formájában. Magas szakmai színvonalú szolgáltatásunkkal hozzájárulunk partnerünk hatékony működéséhez és mindennapi munkájához, gyakorlat orientált információinkkal.

A 21. század egyik legfontosabb eszköze az információ. Aki a megfelelő ismeretek birtokában van, olyan előnyre tehet szert a piacon, mellyel vállalkozását a versenytársak elé juttathatja. Célunk, hogy segítségünkkel ügyfeleink rövid idő alatt, ügyintézés és sorban állás nélkül hozzájussanak a számukra fontos információhoz. Szolgáltatásainkkal igyekszünk megkönnyíteni vállalkozására vonatkozó döntések előkészítését és a döntés meghozatalát, releváns és megbízható információink segítségével.

Egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a sokszor bonyolult, szaknyelven megfogalmazott rendeleteket, jogzsabályokat közérthetővé tegyük. Kiadványunk szerkesztése során folyamatosan szem előtt tartottuk az érthető, hétköznapi nyelven történő szövegezést. A különböző jogszabályok ismertetésekor, magyarázatakor különösen fontosnak tartottuk ezt a szempontot.

Kiadványunk segítségével könnyen eligazodhat a jogszabályok szövevényes útvesztőjében. Mindig naprakész, friss információkkal járulunk hozzá vállalkozása sikeréhez. Legyen szó cégalapításról, alkalmazottakkal kapcsolatos kötelezettségekről, pályázati lehetőségekről, vagy partnerei, versenytársai leinformálásáról, nálunk minden témában egyszerűen tájékozódhat. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályok változásait, legyen szó a szokásos év eleji változásokró, vagy az év közben kihirdetett módosításokról. Széles körben tájékoztatjuk minden fontos kérdésben, akár induló, vagy meglévő vállalkozása van.

Ügyfeleinkre partnerként tekintünk, fontos számunkra minden visszajelzés. Célunk a kölcsönös bizalom kiépítése.