Miért jó a Cégvezetők kézikönyve című kiadvány?

Kiadványunk elsődleges célja segítséget nyújtani a cégvezetők számára a folyamatosan változó jogszabályok világában való eligazodáshoz. A különböző témákat magukba foglaló fejezetek kellő részletességgel, érthetően magyarázva vezetik végig az olvasót, így egyaránt segítséget nyújt egy tapasztalt és egy kezdő vállalkozónak is. A kiadványban található számos összehasonlító táblázat is megkönnyíti az olvasók dolgát, mivel nem kell több különböző helyről összeszednie a kívánt információt, hiszen mi megtettük helyette.


 

Van már könyvelőm, miért lehet hasznos mégis számomra a kiadvány?

Bizonyára, mint minden vállalkozás Ön is rendelkezik könyvelővel, vagy akár külön bérszámfejtővel, azonban elengedhetetlen, hogy Ön is tájékozott legyen a különböző előírások, jogszabályok terén, hogy minél inkább ki tudja aknázni a vállalkozása számára kedvező lehetőségeket. Kiadványunkban több fejezet is foglakozik a különböző igénybe vehető kedvezményekkel, melyek átláthatóan, érthetően és gyakorlatiasan fogalmazzák meg azt, amire Ön valójában kíváncsi.


 

Mennyire frissek az említett jogszabályok?

2018. január 1-től hatályos jogszabályokra hivatkozunk, kiemelve az eddigi évekhez képest bekövetkezett változásokat.


 

Új vállalkozás indításához is tartalmaz segítséget a kiadvány?

Természetesen! Kiadványunkban segítséget talál a cégforma ás adózási forma kiválasztásához, a munkaviszonnyal kapcsolatos kérdésekhez, a különböző, vállalkozással kapcsolatos kötelezettségekhez, igénybe vehető kedvezményekhez és határidőkhöz egyaránt.


 

Évek óta működő cégem van. Nekem is tud újat mondani?

Régebb óta működő cég esetén beleeshetünk abba a hibába, hogy a sok elintézendő feladatot rutin szerűen végezzük. Nem figyelünk a pontos, friss információra, a vállalkozás szempontjából a legjobb megoldás elkerüli a figyelmünket. Kiadványunk teljes képet ad a különböző lehetőségekről, így friss perspektívából láthatja az aktuális jogi környezetet.


 

Könyvelőknek is tud segítséget nyújtani?

Kiadványunk célja a teljeskörű információ nyújtás. Könyvelők számára fontos lehet a különböző adókötelezettségekről és bevallási határidőkről szóló, vagy a bejelentési kötelezettségeket részletező fejezetek.


 

Hol tudom megvenni a kiadványt?

Kérjük keressen minket központi elérhetőségeinken, kollégáink segítenek a kiadvány megrendelésében!
Tel: 1/443 31 80
E-mail: info@cegrevizor.hu


 

Külföldi munkavállalók foglalkoztatására vonatkozó információt is tartalmaz a kiadvány?

Külön fejezetben részletesen foglalkozunk a külföldi munkavállalók foglalkoztatásával, EU-s, EGT-s és harmadik országbeli állampolgárok esetében egyaránt.


 

Milyen lehetőségeim vannak, ha cafeteria-t szeretnék adni?

Kiadványunkban egy egész fejezetet szenteltünk a béren kívüli juttatásoknak és cafeteri-ának.


 

A bérszámfejtéssel kapcsolatban is találok információt?

A munkaviszonnyal és a hozzá kapcsolódó kérdésekkel hosszan foglalkozunk, több fejezeten keresztül. Kitérünk többek között a munka díjazásának elemeire, a bérnyilvántartásra, a készenlét és ügyelet bérpótlékára is.


 

Az év végi zárásra is kitérnek?

9 fejezeten keresztül írunk az év végi zárlatról és a hozzá kapcsolódó dokumentumokról, többek között a beszámolóról, társasági adóról és a kettős adózás elkerüléséről.